Mardröms madrass

Som man inte hade annat att göra ikväll..?
Skulle sätta mig och ordna med alla mina swappar som ska ut i veckan. Hade precis satt mig med en hög decos då Erik ropar förtvivlat om att jag måste komma NU, på en gång. Suckandes släpper jag allt.
Kommer in i sovrummet och då har vår madrass gått sönder! Hämtar alla handdukar som vi har och Erik försöker lappa ihop den utan resultat. Finns bara en sak att göra; tömma hela madrassen på vatten och beställa en ny snarast. Så nu sitter jag här, 5 timmar senare i en stenhård säng och ska försöka komma till ro. Lätt?

Man blir så jäkla bortskämd med vattensäng så det finns inte. Och trots allt så känns det bra att köpa en ny madrass… den som vi kastat nu höll i 14 år, vilket är övertid för en sån madrass.

Nåväl, slutet gott allting gott. 🙂

1 comment

  1. hehe.. ja har den hållt i 14 år får ni inte ens klaga ju 🙂 vattensäng är skönt, min mamma hade sån innan. Men hon bytte ut den när hennes nya pojkvän inte kunde sova i sängen pga ryggen… hon ville tydligen att de skulle dela säng på natta ?!? hehe..

    Jag låg jämt i den när jag var husvakt och dyligt 🙂

    kram från sandra.. din artiga pal… 😉

Comments are closed.