Dumma Ove

Nu är han här igen.
Känns som om jag ska spy och skita ner mig samtidigt som jag säger till mig själv att det bara sitter i huvudet. Jag är sååå nervös!!!
Idag ska det ske. Om exakt 50 minuter sitter jag på ett tåg till Stockholm. Där ska jag träffa en av mina internetvänner. Elaine ligger nog hemma hos sin mamma och sover just nu, men det är henne jag ska träffa. Vi började chatta för typ 6-7 år sen och blev genast vänner. När man får en chans som denna, att träffa en person som bor på andra sidan Atlanten och befinner sig i samma land för tillfället, så måste man ta den. Det ska bli såååå kul!

Jag har packat ner kameran, biljetter, plånbok, bok (avledande på tåget), extra par linser ifall mina i ögonen skulle få för sig att strejka. (Vaknade en morgon med en torkad lins på kinden… slå den om ni kan!), mobilen och sen tror jag inte att jag behöver mer saker.

Jo, Ove måste bort bort! Han ska inte få förstöra min dag!

2 comments

  1. Hoppas att du får det riktigt kul!! Ja, Ove gör nog bäst i att hålla sig borta. Men när du väl är framme så dyker han nog inte upp – jag håller tummarna!
    Kramiz

  2. Hoppas du får riktigt roligt med din vän.
    Roligt att ni äntligen kan träffas. 🙂
    Ha det så bäst.

Comments are closed.