Snackas det om mig?

Jodå, nu är jag paranoid igen. 😉

Vad har jag nu gjort? Är det därför ingen pratar med mig längre? En del av er vet jag ju varför, men nu börjar jag fundera på var alla andra tagit vägen…
Det började med att jag skulle kolla statistiken. Jag gör inte det så ofta med fick ett infall… och ser att någon har skrivit bakom lösen, om mig antagligen eftersom att när jag klickade på “referral url” eller vad det heter så kommer jag till en sida där jag måste fylla i lösen…

Det knepigaste av allt är att den här personen säger hela tiden att det är fegt att inte ta saker och ting priva med den person det berör… JO MEN ELLER HUR!
*sårad*

1 comment

  1. Jag hade nog reagerat som du först men jag ber dig… Chill!
    Jag har nämligen upptäckt att det kommer en massa inkommande länkar från en sida ca 20 gånger per dag och jag funderade vad tusan nu då… Men det visar sig att personen ifråga lagt mig som en av mina favoriter i en sidebar och då kommer det en inkommande länk till mig så fort någon lämnar en kommentar där. Helsjukt men så är det . Det kan ju vara så i det här fallet också eller ngt liknande.

    Snackar ngn om dig som dessutom sagt som hon/han sagt så säger det ju mer om personen i fråga än om dig. Chill out! Säger nu till dig lika mycket som till mig själv. Bry dig inte så mycket om vad andra tycker om dig och vad du gör. Lev ditt liv och njut av att må bättre. Passar du dig själv först och främst och gillar dig själv kommer de “falska” vännerna försvinna i alla fall. Men de goaste ( läs Gocka) finns ju kavr 😀

Comments are closed.