Illamående

Vaknade kvart över nio och var jättepigg. Sen kom han smygandes. Ove alltså. Så jag bestämde mig för att börja ta min medicin regelbundet igen. Har ju varit lite si och så med det den senaste tiden. Mådde sååå illa ett tag och då kommer ju tankarna om diverse magåkommer man kan ha i samband med det. Det börjar lätta i skrivande stund, så som sagt tidigare – det sitter bara i huvudet.

Syrran åkte hem igår. Eller hem, hem till mamma. Hon skulle träffa lite gamla kompisar och sen kommer hon tillbaka hit i veckan. Saknar redan. Föressten så har hon också börjat blogga. Sambon också. Jag antar att det smittar av sig. 😉 Länkarna dit finns i listan där nere. *pekar* Besök dem och hälsa från mig så blir de så glada så. 😉

Idag har jag massor att göra. Ska gå igenom fakturor som inte är betalda samt suspendera konton. Fixa med mina fanlistings och surfa runt och kolla hur alla har det. Maila Nordea. Betala auktioner (jaaa, jag är ett Tradera-freak), greja med mina kommande sidor osv.

Vilket påminner mig om att jag måste ta mig till Bokia i veckan och köpa pärmar till mina brevpapper som ligger och väntar. Fullt upp kan man annars uttrycka det.

3 comments

  1. Aj löv jo! Massor!
    Tänkte bara kika in o kolla lite. Så fin layout. Vårig/sommrig. Köpa pärmar och hundhalsband samtidigt eller? Tänkte vi skulle kila upp på stan!
    *Pussar*

Comments are closed.