Morgonsuddar

Nu är jag nervös. Och hungrig.
Klockan är 05:17 och jag kan inte sova… jag ska till psykologen idag. Är jättenervös! Sen har jag ju vänt på dygnet så det heter duga. Somnar aldrig före 02.
Lillsyrran var här i en vecka och det var mysigt.
Älskar henne så mycket och vill bara hennes bästa. Vill att hon ska vara lycklig och må bra. Saknar henne nu när hon är hemma.

I Fredags var SlynAnders (for fuck’s sake), lillsyrran och jag på K5 här i stan. Det var jättekul! Vi kom hem runt 4 på morgonen, fast det vanligtvis tar ca 10 min att gå från stan och hem… men man måste ju kissa minst 3 gånger och röka ett halvt paket och stanna och prata med alla man ser. Social Fobi var det ja… Inte det minsta med alldeles för mycket alkohol i blodet. Snacka om självförtroende jag får när jag är ute på krogen. Speciellt när man får höra att man ser ut som max 25, fast man fyller 30 i år. *hehe*
Har inte engagerat mig i mina sajter, har fastnat i “point and click”-spel… (syrrans fel) och har inte heller besökt mina vänners sajter. Syrran ockuperade min dator.

Känner att jag inte riktigt har något att tillföra med en del av mina sajter, funderar (återigen) på att stänga ner denna sida och manulog. Jag har verkligen tappat sugen. Det enda som riktigt roar mig nuförtiden är filmer och böcker. Läser så mycket som jag aldrig tidigare gjort. Tittar på film jämt känns det som. Hellre fly in i någon annans verklighet än att stanna i sin egen. För min är allt annat än roande.

3 comments

  1. Du behöver ju inte stänga ner bara för att du inte har lust. Du kan ju pausa. Allt måste ju inte vara så definitivt. Jag skulle definitivt sakna dig, men på Meranda är aktiviteten relativt låg just nu t.ex. Har varken tid eller så mycket lust heller för den delen. Läser också en hel del nuförtiden pysslar med växter och så. Studierna tar ju den mesta av datatiden nuförtiden. Men jag tror verklilgen inte att jag skulle klara mig utan min Meranda. Rätt var det är behöver jag skriva något och då finns “hon” där och och bara tar emot allt jag måste avlasta mig.

    Hoppas det går bra hos psykologen. Håller alla tummarna samtidigt 😀
    Kramar i tusental!

  2. Hoppas det gick bra hos psykologen? Ta en paus du, men fortsätt skriva, när du får lust. Det är viktigt att skriva, om det man har varit med om…det hjälper en. Jag kommer tillbaka och hälsar på dig. Mång kramar Pia.

Comments are closed.