Pust & stön

Åh vad det är jobbigt att flytta!
Det är så mycket skit överallt, som visserligen ska slängas, men ändå. Ut måste det ju.
Har stått och diskat hela förmiddagen i ett 36 gradigt kök, ingen hit vill jag lova. Det är vaaaaaarmt!

Malva ligger bredvid på golvet, på ett täcke och sover, med en bordsfläkt ståendes över henne. Hon kräktes inatt, så hon mår inte så bra, stackarn. Hon var hos farmor & farfar hela dagen igår och där blir man bortskämd med både det ena och det andra. Jag vet dock inte om hon har feber eller om hon bara är utmattad. Hon klarar inte värmen så bra. Men när hon är vaken så är hon glad iallafall, klagar inte på någon smärta eller så, men hon är jätteslö och sover mest.

Det börjar arta sig det här. Erik åkte iväg till nya lägenheten för att låsa upp åt rörmokaren, som ska fixa med vår tvättmaskin och diskmaskin! Jag har två sopsäckar med smutstvätt så jag längtar efter att få tvätta upp dem med min (vår) nya maskin och tumlare.
Här i gamla lägenheten är det inte så jättemyckat kvar. Datorerna, stolar, Malvas säng, en byrå, vår vattenmadrass, databorden… och så håller vi på att packa ner det allra sista. Fast å andra sdan har vi hela klädkammaren kvar, men det känns jätteskönt att det är så lite kvar nu. Hade tänkt att städa på onsdag/torsdag.

Jo, och så skulle jag säga (medan jag ändå kommer ihåg) är att om ni vill ha min nya hemadress, så maila mig! :)
Nu delar jag inte ut den till hela svenska folket, men till några som jag litar på, om de vill ha den vill säga :D

Nehej, nu var rasten slut!