Lagen om alltings jävlighet

… eller hur säger man nu?
Gissa vad som hände precis efter att vi hade käkat (snart kräks jag på McDonaldsmat, jag lovar!) ??
Bilhelvetet gick naturligtvis sönder. 16:15 dessutom så det var bara att skynda sig som attan ner till SAAB och köpa delar (600:- åt skogen) innan de stängde och sen till verkstaden (150:-) Det var “remmarna” som håller fast tanken som naturligtvis var tvugna att gå sönder just nu, när vi inte alls har annat att göra…

Jaja, bara att ta nya tag. Imorgon får vi säkert punktering eller nåt. :sad:

Nu är klockan nästan 18:00 och vi ska lasta på mer (eftersom att vi inte hann det bara för att den där bil******en var tvungen att gå sönder). Vi har ännu inte kommit till den nya lägenheten idag. Så vi sover nog här sista natten inatt, sen åker resten över.

Detta blir min sista post här, för Erik ska köra över datorn ikväll så vi kan aktivera bredbandet där borta.
Ses när vi ses! *kram*