Grattis systerdyster!

Hehe, titeln på detta inlägg är ett internskämt, om ni undrar. :cool:
Har varit och grattat min lillasyrra som fyller 20 år idag! Hon hade gjort smaskiga tårtor som jag åt alldeles för mycket av. ;) Igår var det kalas med, då fyllde nämligen min storasysters dotter två. Så det har blivit en hel del gottigt och gräddigt i flera dagar. För att inte tala om all snabbmat vi tryckt i oss nu när vi inte haft tid att laga mat.
Men asch, det ska jaf promenera bort i höst. Kommer att gå och cykla mycket mer än tidigare eftersom att jag måste följa barnen till skola och dagis.

Mitt huvud har fått vila hela kvällen nu, det är helt underbart. ;) Jasmine stannade nämligen hos mormor för att sova borta några nätter. Men det är så skönt att “bli av med” henne några dagar. Hon pratar sönder mig i mikropartiklar. Hon är bara tyst när hon sover. Kan bli mycket irriterande, jag lovar.
Ibland kör hon tysta leken, men hon förlorar jämt iallafall. :lol:
Men det är klart att det är tomt utan henne, men jag behöver få lite lugn och ro omkring mig. Har fått knapra lugnande hela veckan för jag känner mig så stressad och pressad. Inte för att hon är jobbig för övrigt, men ändå.

Nu ska jag slå mig ner i soffan och titta på The 4400 och dricka iskall (och då menar jag ISKALL, eftersom att jag glömde att jag lagt in den i frysen… så det är isbitar i… :wink: ) cider (Vildäpple & Fläder) … och självklart slinker det ner några chips till det. Onyttig, det är jag det. :razz:

Favorit just nu: Coca Cola Light Lime (prooooooova!!!)