Att sälja

Bara för att jag sa sådär om att ingen ringer mig, ringde både storasyrran och mamma igår. Man kan ju undra om de läst vad jag skrivit. :wink:

Idag ska Erik köpa ett hänglås till förrådet och hyra en släpkärra. Vi ska börja med att tömma förrådet. Vi måste ju få plats med all skit som vi har. vagnen måste vi ju sälja. Undrar vem som vill ha en Emmaljunga Minior Classic ‘02 (kombivagn) i toppskick? Jag vill ju liksom inte skänka bort den då den kostade ca 5000:- i nypris, och knappt är använd. Allt är ju med. Lift, myggnät (inbyggt), regnskydd, lufthjul, åkpåse (2003’s årsmodell)…. sen minns jag inte mer vad som är till. ;) Men den är ju superfin, med tanke på att vi knappt använde den eftersom att Malva inte kunde vistas ute pga kyla när hon var bebis, och sen kom ju sommaren och då kunde vi inte vara ute för att det var för varmt för henne. Så den är knappt använd ju. Hur mycket kan jag ta för den?

Sen ska vi göra oss av med hennes gåstol, som vi köpte förra året. En snygg en med en musikpanel som man kan ta på och av, som hon älskar fortfarande. Det gör inte vi, för vi kan alla låtarna utantill vid det här laget. :lol:

Nehej, nu ska jag sätta lite fart här. Har en massa tradera-grejor att packa och skicka. Ses senare!