Ljus i mörkret

Jag skulle ha bloggat tidigare, men jag hann inte för det blev strömavbrott.
Snacka hur beroende man är av elen… snacka om rastlös man blir när datorn inte funkar.

Iallafall, så ville jag bara säga att Bibic är mycket piggare idag. Han har hoppat och studsat och lekt som en tok. Han är som han brukar, men lite slöare. Vi vet att en dag kommer han att lämna oss, eftersom att han har den här sjukdomen. Men det är inte riktigt dags ännu.

Har även forskat lite i deras stamtavlor och har kommit fram till att farmorsmor och mormorsfar är släkt med en av syrrans katter, vars syskon dog av just njursvikt. Syrrans katt togs ur avel pga för höga njurvärden. (Vilket de upptäckte efter hennes första kull). Även morfarsfar dog i njursvikt, samt en massa andra katter även det dött i njursvikt. Så det blir till att testa de andra fröknarna vi har, samt byta ut fodret mot det som är rekommenderat av veterinärer.

Tack igen för alla tankar och kramar, jag sparar dem till senare.