Sista tiden?

Ikväll är jag låg, det börjar så sakteliga smälta att han är sjuk.
Tidigare så låg vi på sängen och han låg emellan oss. Då kom de andra katterna. En i taget gick de fram. Wea slickade på hans tass och tittade på honom i ca 30 sekunder och sen gick hon, sen kom Spynke och gjorde samma sak. Candy satt en bit bort och tittade, men sen klev även hon fram och gjorde samma sak.

Exakt så gjorde de med Smirnoff, när han var sjuk och skulle dö. De vet, jag är övertygad om det. De är så medvetna om vad som är på gång, vad som ska hända. Själv ser han så ledsen ut, han ligger mest och tittar, eller sover, när han inte går iväg för att dricka.

Hans mage är svullen (precis som Right-Eyes var i slutet) och han är gasig, fiser och har diarré. Kissar gör han, men ytterst lite. Sväljer mycket, så jag gissar att han mår illa.

Ärligt talat så blir jag förvånad om han överlever helgen, så illa ser det ut just nu. Så alla ni som har djur. Krama om dem, pussa dem och låt dem veta hur mycket ni älskar dem. Det ska jag göra.

Även om jag vet att han har levt ett gott liv, han är så älskad av alla. En riktig charmknutte, charmar allt och alla. Jag vet att han har stormtrivts med oss och vi är så glada för den tid vi har fått med honom, men det är jobbigt nu. Det är en stor sorg att mista honom. Vi älskar honom så himla mycket.

Jag vet att jag har en hel drös med mail jag borde svara på, men jag tar det i sinom tid. Nu har jag viktigare saker att hantera, jag hoppas att ni förstår.

(Besöket på skolan/förskolan gick jättebra, de kommer att få det superbra där! Trevlig och samarbetsvillig personal och stora lokaler.)