Annorlunda väckarklocka

Jag är så trött nuförtiden, det måste ha att göra med tabletterna faktsikt för jag är helt död på morgnarna. Jag vet att jag kände efter om jag mådde illa och det gjorde jag inte för en gångs skull. Skönt!
Som vanligt kom Malva upp i sängen och vi låg och mös en stund. Sen satte hon sig upp och lekte med dockan och sen skulle hon krama mig igen. Det är bara det att hon är lite för vild ibland och kastade sig över mig, vilket resulterade i en headbang rakt över min näsa. Blodet sprutade och jag skrek högt för det gjorde så in i ******* ont!! Det har aldrig hänt tidigare, att jag blivit skallad så det börjat blöda, för skallad av mina barn har jag blivit förr, tro mig. ;-)
Det bara forsade blod, jag höll ju för med händerna men det rann ner på tröjan (som jag precis innan satt på mig :/) och jag stapplade iväg till toan och då hade det slutat flöda sådana mängder. Men som jag såg ut… Jaja, har man ingen spänning i sitt liv får man fixa det själv.

Nu har det slutat blöda, eller iallafall rinna. Men det svider och så mår jag illa av all äcklig blodsmak. *urk*
Nästa gång är det nog bäst att gå upp när väckarklockan ringer och inte ligga och dra sig. Det var vad jag fått lära mig idag.