Time off

Först för att besvara kommentarer på det förra inlägget: Vem hatar inte att promenera? ;)

Det blev dock ingen promenad igår för här snöade det småjävlar hela dagen… så den efterlängtade våren blev snabbt begravd. Svärmor berättade i veckan att hennes krokusar blommade hej vilt i trädgården och vi pratade om att det inte alls är långt kvar tills man kan sitta mot en husvägg och ta en god glass. Jo men tjena…
Tur i oturen är väl att man nu iallafall vet att våren kommer och att det blir sommar om sisådär 4 månader. Men inte slutar man svära över snön för det. ;)

Idag ska vi ta en liten time-off. Inga datorer får vara på ens. Vi ska ut ikväll och äta god mat och dricka drinkar. ;) Jag kollade upp med en läkare om jag fick “dricka” på tabletterna, men det fick man absolut inte. Men undvek man att ta dem så skulle det inte vara någon fara. Skönt att veta, för ibland blir man ju bjuden på ett glas vin om man ska hem till någon på middag.
Det ska bli så skönt! Jag riktigt längtar… kan timmarna knata på lite fortare bara?