Jag ger upp!

Jag ger upp! :sad:
Jag fick väldigt många pm från en och samma person igår angående fototävlingen.
Jag sa som det var, att har jag inte svarat på mailet har jag inte fått det. Sen kom jag och tänka på att jag skrivit mailen på ett visst sätt och stallde en enkel fråga hur hon skrivit epostadressen.
Tillbaka får jag ett argt meddelande om att jag är oförskämd! Skulle hon skriva en epostadress fel?
Men sen skrev hon att hon kopierat och klistrat in epostadressen, för att det skulle bli rätt och krävde att jag skulle be om ursäkt!

Jag var vid det laget väldigt arg, för jag tycker inte att jag var oförskämd för att ha stallt frågan, jag ville bara få en möjlig förklaring på problemet, och tillade att jag tyckte att det var konstigt att alla utom en kunde skicka till rätt adress.
Då kom ytterligare ett pm om att jag hade idiotförklarat henne. Jag skickade tillbaka och skrev att det var bara min tanke, eftersom att 8 av 10 har skickat till rätt adress. Jag har aldrig påstått att hon är en idiot!!

Hon har alltså skickat till en adress som inte existerar. Jag kan inte skicka mail så, utan får ett felmeddelande redan i outlook att jag ska kontrollera adressen. Andra brukar få mailerdemon. Men inte hon!
Då är det alltså mitt fel?!
Då kläcker människan ur sig att Erik har stallt in så att jag inte kan ta emot bifogade filer… att det är det som är felet. Mycket märkligt att 7 av 8 bidrag har kommit in som bifogade filer.

Jag har ingen lust att driva tävlingen vidare eftersom att jag inte tycker detta är det minsta roligt. Det är inte skoj att få skäll för saker man inte rår över. Visst, det var klantigt att inte skriva ut adressen rätt. Jag har bett om ursäkt tre gånger, men det verkar inte göra någon skillnad! Jag tycker synd om de bidrag som inte kom med! Men vad kan jag göra? Trolla?

Har dock frågat Tezzis om jag får snatta fototävlingen, och det fick jag. Så snart kommer den upp på Manufactory.
Reglerna skall självklart omarbetas!