Fototävling

Kände att det var dags för någon annan färg, så jag började pillra och jag måste erkänna utan att skryta att det nog blev ganska bra. :wink: Det enda konstiga som hände (som jag inte fattar varför) är varför det inte går att klicka på kommentarslänken. Very weird indeed.

Jag blev lite ledsen nu ikväll.
Jag har hand om en fototävlig på ett visst forum och nu ikväll fick jag veta att två bidrag fattas.
Jag har lusläst och dubbelkollat min inbox och de mail som de säger sig ha skickat finns inte där. Dessutom var jag noga med att svara på alla mail jag fått, så att de som ville vara med skulle få en bekräftelse på att jag tagit emot dem. Vi kollade upp alla mail på mailservern också, för ibland kan mail fastna där och ligga i några dagar innan de skickas och där låg bara spam.

Det känns som om de anklagar mig personligen. Jag vet liksom inte hur jag ska agera. Har jag inte fått dem så har jag inte fått dem! En person frågade mig om jag valt ut åtta bidrag, för hennes var inte med. :shock:
Men det är klart. Det är ju mitt fel att mail inte kommer fram som de ska… skyll på mig bara, det var ju jag som hade hand om tävlingen. Blir så less. Vad fan tror de om mig egentligen?