Jag suger

Jaja, jag veeet.
Jag har inte uppdaterat på ett tag, men det finns en orsak. Jag har helt enkelt inte haft lust. Är less på allt just nu. Blä! Jag känner mig värdelös på det mesta. Försöker fixa med sidorna till exempel, men som vanligt ser de skeva ut i andra webbläsare. Jag vet att jag inte ska haka upp mig på det, men det gör ja iallafall. Usch, jag lägger nog ner allt tror jag. Jag totalsuger ju! Jag fattar liksom inte varför det blir fel… även om jag följer standarden så ser det istället förjävligt ut i IE. Kan man inte få till en layout som passar i båda?!
Jag får nog, som sagt, lägga ner och köpa layouter hädanefter. *arg*

Idag var vi på BVC med Jasmine. Hon skulle ta sin poliospruta och det gick jättebra. Hon sa inte ett ljud utan bara fnissade hela tiden. Sköterskan tyckte att hon var så duktig att hon fick både klistermärke och bokmärken. ;)
20,2 kg tung och 114 cm lång. Hon ligger bra på sin kurva, har alltid legat strax under det normala. Symmetrisk och bra. Skönt att veta eftersom att jag varit orolig ett tag. Hon har liksom bara skinn och ben. Magra krake. Äter inte heller så bra, men man får ju vara nöjd att hon äter överhuvudtaget. Mer energi än hon har nog inget barn. Jag vet ingen annan som flänger runt så som hon gör. ;)
Men hon är pigg och frisk och jag ska försöka peta i lite extra fett i hennes mat, det lilla hon äter.

Jag har redan ångest. Har haft i flera dagar. Jag vet att jag är jättelöjlig, men jag kan inte rå för hur jag känner.
Erik ska på konferans i veckan, vilket innebär att jag ska vara ensam med barnen. Alltså, han ska sova borta… att vara ensam med barnen är ju inget besvär, men hela natten! Jag kan liksom inte sova när han inte är där… Vi har sovit ifrån varandra bara ett par fåtal gånger och det är jättejobbigt. Men men, vad ska man göra?

Nehej, nu ska jag fortsätta operation självömkan.