Min käre sambo

Är hemskt ledsen över att jag inte skrivit på hundra år, men det har varit mycket nu ett tag. Just nu är jag inte förbannad eller ledsen så det blir inget såndant inlägg nu, utan jag ville bara att ni skulle veta att jag inte lagt ner denna del också. Det är bara det att ibland hinner jag inte det jag tänkt, speciellt inte när jag är förbannad och verkligen behöver skriva av mig men inte hinner för at tjag måste göra tusen andra viktigare saker.
Ja, nog för att jag kanske är viktig, men så ser jag det inte. Jag själv går alltid sist.

Vad har jag varit förbannad över då?
Låt se… jo. Som de flesta vet så har vi startat Manufrog Webbhotell och det går suveränt. Snart kan vi inte ta in fler kunder, för då måste vi köpa en så kallad “dedicated” server. Det är ju bra, men ni ska inte tro att man tjänar några grymma stålar på det här. Å nej. Anledningen till att vi började hosta var att jag skulle få ihop pengar att betala för mina domäner och utrymme. Iallafall var det så det var tänkt. Nu bara växer och växer det. Men sammanlagt kanske vi tjänar ca 2000:- per år när vi betalat alla avgifter. Så nej, rik blir man inte. Vill man bli det får man ta mycket mer i årsavgift än vad vi gör.

Ja, alltså. det är ju inte riktigt det jag varit sur över, utan min käre sambo. As usual.
När han kommer hem om dagarna efter jobbet och mitt huvud bara vill vara ifred och koppla av (vilket jag gör framför skärmen) då sätter han sig framför datorn och sitter där och pular med nya kunder, support etc tills barnen ska nattas och när väl det är gjort, då får jag tid över till annat.
Alltså, misstolka mig rätt. Det är ju jättebra att han sköter supportern och så, men om han kunde hjälpa till lite mer med ungarna. Som tur är händer inte detta jämt, därav varför jag inte är arg just nu. *fniss* Men det händer ofta iallafall. Och jag vet att han måste göra färdigt det där annars blir det aldrig gjort.

En annan sak är den när vi ska hitta på saker tillsammans. Tex kolla på film eller så.
Nu har just den incidenten bara hänt en gång, för jag gissar att han lärde sig en läxa. 😉
Iallafall. Det var den gången vi skulle titta på Troja. Och när det är som mest spännande reser han sig upp och bara går till datorn och sätter sig. Jag fattade ju ingenting, trodde att han gick på toa eller något, men han skulle bara kolla om han fått något mail, om någon kund tillkommit. Ja, då blev jag sur, för att inte tala om ledsen.
Sen när det passade honom att komma var filmen slut. Jaja.. man prioriterar ju. (Usch, nu blir jag irriterad av bara tanken)

Iallafall, så bad han om ursäkt. Men det där är så typiskt. Alla kunder går före allt. Jämt och det är otroligt störande. Är kunderna viktigare än oss? Jag menar, kunderna kan vänta i en timme eller två. Det står på vår sida att vi hör av oss inom en viss tid. Men det kanske är så, att ens kunder och att behaga dem är viktigare än att ens samliv funkar normalt.
De senaste veckorna har varit tråkiga. När ungarna somnat så sitter vi vid varsin dator tills klockan är som nu, runt midnatt, och om en halvtimme timme så går vi och sover. Det spelar ingen roll om jag lägger mig före honom, för han måste ändå göra klart innan han kan gå och sova. Jag saknar det här mysandet att bara ligga och titta på tv ihop. Prata om hur dagen har varit etc. Nu är webbhotellet det enda vi pratar om…
Jag är livrädd att vi kommer att tappa bort varandra om det fortsätter så här. 🙁