Karljävlar!

Igår vid barnens läggdags så satt Erik och skulle installera lite saker på min dator, men sen när Jasmine ville att han skulle natta henne (hon har varit hemifrån i 4 nätter, så hon ville ha sin pappa) så blev han fly förbannad, tog upp henne och bar henne genom lägenheten för att sen kasta henne i säng! Hon började förstås att gråta för hon förstod ju ingenting, inte jag heller för den delen. Vi stod helt frågande. Iallafall så lugnade hon sig när jag tröstat henne och sa att hon inte skulle bry sig om det, han är ju arg ibland.

Så när barnen lagt sig, så kom han till mig och stod och tittade bakom min axel och då frågade jag vad det var med honom, varför var han så arg?! Han svarade att han inte visste och så gick han därifrån och stängde ner allt och gick och la sig framför tvn. Jag satt uppe och städade min inbox (b e h ö v d e s) så när jag var klar och tänkte sova så var han vaken, men jag tänkte att vill han prata så gör han väl det när han får lust. Det fick han inte, så jag tog ur linserna och somnade.

I morse så vaknade vi samtidigt men han hoppade ur sängen tidigare än mig, hämtade Malva och “smällde” igen toadörren. Så då gick jag upp jag med, för varför ska jag få sovmorgon? Jag får ju det 1 gång i månaden och han får alla andra lediga dagar. Rättvisan hägrar inte i detta hem. Jag ska inte klaga, för han är minsann tröttare än mig – jämt. Spelar ingen roll om jag varit vaken på nätterna för Malvas skull, han är tröttare iallafall och skulle man få sova längre så går han och lägger sig när jag går upp. Jag fick sova igår morse, ända till 10:30! Och han gick upp vid 8 och gick och la sig sen när jag gick upp och sov till 3. Det är synd om honom. Stackaren som det är så synd om. *arg*

Jaja, det där var ju inte meningen att ta upp, det bara slank ur mig, för jag blir SÅ irriterad! Gissa vad herrn gör nu? Och senare idag ska vi till hans föräldrar och gratulera Hans mamma på mors dag, för det gör vi alltid. Har inget emot hans föräldrar – tvärtom. Men jag vill inte åka dit som “lyckliga familjen” när han är sur av någon anledning som han inte vill tala om. För sur är han, annars hade han inte reagerat så där imorse. Så det är bara att vänta på att han öppnar munnen och talar om vad som är fel, men han ska ju vara så jävla jobbig. Karljävlar!