Sprattig

Jag är fullkomligt knäpp, jag vet… Jag känner mig verkligen barnslig och sprattig i hela kroppen, och jag kan ju inte skylla på att det är vädret som gör mig sån här då det varit lite kyligare nu. I morse lämnade jag Jasmine på dagis som vanligt så träffade jag Erik när han var hemma och bytte bil (de skulle lämna in jobb-bussen på reparation) och sen när jag såg han komma emot mig så blev jag helt sprattig. Åhh vad han är liksom helt underbar. Fin och bara underbar. Gaaah!

Sen skulle Malva och jag (läs jag) till optikern och kolla upp dessa linser jag har nu, och på bussen ner till stan spelades “Carlifornia” med Phantom Planet, och busschaffisen höjde volymen och jag fick bita mig i tungan för att inte sjunga högt. Skulle sett ut… en mamma med barnvagn stå och skråla “Californiaaaaaa”. Och så är det flera timmar kvar tills det är torsdag och O.C.-dags igen. (Hooked? Jag? Näää! *s*)

När jag kom hem strax efter lunch så hade Lotta mailat och skrivit att hon varit med på RixFM, och jag blev så besviken för jag hade såklart missat det då jag var iväg. Nåja, det kanske var någon annan som hörde som hade mer tur än jag.

Iallafall, runt 14:30 hade vi tid hos veterinären med Spynke för han har ont i sin mun, kan inte käka torrfoder och har magrat och så, så vi tyckte att det var bäst att kolla upp. Det visade sig att tanden bakom hörntanden har gått av, så det är bara en liten stump kvar. Stackarn! Inte konstigt att det gjort ont att tugga. Vet. baddade med något och sen fick han en injektion antibiotika och är han inte bättre på två veckor så skulle vi tillbaka och ta bort tanden helt. Så nu var man 470:- fattigare. Att det är så dyrt egentligen… antibiotikan kostade 96:- och behandligen 280:- och så moms på det. Man får vara tacksam över att de inte blir sjuka så ofta. Peppar Peppar.

Så kom hon hem till sist, vilket jag väntat på typ hela dagen… Ja Lotta alltså. Dagens födelsedagsbarn. Jag och Ellen köpte en bukett blommor och skickade ner till Lotta på hennes dag. Reaktionen blev över förväntan. Kul att du gillade dem!! *kramar*

Nej, nu ska jag ge mig för idag. Har inte hunnit cykla något ännu, och jag måste verkligen göra det. Annars försvinner fläsket aldrig… och det måste det ju! *ler* Man kan inte se ut som jag. Det kan man bara inte… *urk*