Skojigt

Verkligen jättekul att läsa gästboken, där alla verkligen gillar nya utseendet här. Speciellt när man slitit, svurit och gråtit för att få den att “sitta som den ska”, så får man den uppskattningen som behövs för att känna, ja det var värt det. :-) Tusen tack, ni är alla så underbara! *kram*

Jag är kär. I allt och alla just nu. Tror att det beror på att våren är här. Måste ut och fota lite. Vid dagis är toppen på alla buskar ljusgröna. Vackert! Och så är det varmt, äntligen. Fast idag så regnade det på eftermiddagen, men på första gången på länge så gjorde det inget alls. Jag tänkte att det var bra med lite regn, för då blir det grönare snart. ;-) Tänk! Snart är det ju Valborg! Maj… då är det ju nästan sommar! *love*
Och min underbara sambo är av någon anledning vackrare nu än någonsin. Och jag är helkär i O.C. och i mina hörlurar spelas hela tiden musik från serien. *myyys* Kan kanske enkelt förkorta att jag mår jättebra just nu.

I helgen köpte vi ny grill, för vår gamla hade rostat sönder mer eller mindre. Fick en stor, fin grill för runt 700:- Dyrt kanske, men asch, nåt måste man ju få kosta på sig. Och grill-fan som jag är så behövs ju det. Vi grillade både lördag och söndag, men jag tog tyvärr inga kort för batterierna i kameran var slut, och inte kom jag ihåg att byta dem på söndagen heller… *s* Minnet är inte det bästa om jag säger så.

Nej, nu ska jag återgå till mitt “trouble-checkande”. Är ju det på TFL.org numera. Jättekul!

Tack än en gång för alla snälla kommentarer! Ni är bäst!