Ähum

…ingen uppdatering på länge. Ledsen över det. Har jobbat med min nya domän. ;-) Eller min och min, barnens domän rättare sagt. Nu blev den ju inte alls som jag hade tänkt mig, men Jasmine protesterade i högan sky om att hon hellre ville ha prinsessor än gullig grafik som jag köpt. “Den får du ha på DIN hemsidan mamma!” *skratt* NU är den iallafall nästan färdig, och finns att beskåda här.
Så jag ska fortsätta jobba på min engelska sajt, kommer att bli superfin! :-)Igår sändes det äntligen! Första avsnittet av O.C. och det var ännu bättre än vad jag mindes det. Första gången tyckte jag inte att det var så märkvärdigt men gav det några avsnitt och sen var det ju kört… men igår, alltså jag satt här i soffan och hade gåshud över hela kroppen. *myyys* Helt underbart! Tur för er som missade att det går i repris två gånger: idag 18:30 och på tisdag (13/3) 22:00. INTE MISSA!!! *ler*

Ikväll hade vi planerat att gå ut och äta. Eriks föräldrar ringde i veckan och ville ta barnen över natten! Men nu beter sig Jasmine så jäkla illa hela tiden så att gå till farmor skulle vara som en belöning för henne, för hon vill gärna dit. Men man kan ju inte bete sig hursomhelst och ändå få som man vill. Så just nu vet vi inte hur vi ska göra. :-( Blir så ledsen. Alltid är det något som kommer i vägen. Är det inte sjukdomar så är det dumma ungar! Men så är det när det gäller mig, jag får inte hoppas eller önska för då går det åt helvete.

Jaja, nu ska jag gå och sura en stund. Glad Påsk önskar jag er alla!