Städdags…

är det idag, och jag har faktiskt plockat lite innan jag satte mig här, jag lovar.

Igår var jag hemskt irriterad på mitt webhotell. Jag väntar nämligen mail från flera personer och så kraschade servern IGEN! *morr* Och inte får man någon förklaring varför heller. Så himla dålig stil. Och supporten ska vi inte tala om. Sist jag mailade dem och sa att Goliath (servern) var nere och att min sajt och min mail inte funkade fick jag svaret att “så där kan du inte skriva, du måste specificera dig”
Öhh? Vadå specificera mig? Säger det inte allt om jag säger att deras server är nere? Dessutom får man svar 8 timmar senare då de säger att allt funkar fint från deras håll. Ja DÅ funkade det fint för mig med!!!! Gaaah. blir så arg emellanåt. Sen har jag bett dem att flytta mig, för fanfreak.net ligger på en annan, icke strulande server, men den är tyvärr full. Men har det hänt nåt? Nej. Istället flyttade de Eriks sajt, han som inte ens har klagat?!
Nu verkar det dock som om de ska flytta mig, för Erik har kontakt med en av killarna där (som tyvärr inte håller på med så mycket med just 99kr vad jag fattade, längre, men han har gjort.) Och han är superduper schysst! Är han vid datorn så svarar han på en gång.
Så vi fick även svar till avbrottet igår samt vad som är på gång. Så bara de flyttar mig så blir jag nöjd och stannar kvar.

Igår var vi hos syrran och käkade våfflor. Gott gott. Skönt att komma hemifrån ett tag, ifrån denna svinstia. ;-) Malva har fått en ny hobby. Att strimla sönder allt i pappersväg så vi behöver iallafall inte köpa en dokumentförstörare. ;-) Det ligger alltså små små pappersbitar i hela vardagsrummet, och så fort man plockat upp 100 så ligger det 1000 nya. Ja ja, det är ju bra att hon kan roa sig. ;-)

Min huvudvärk har inte släppt heller, den kommer och går fast jag har kommit på vad det beror på. Så nu har jag bokat tid hos optikern för att få nya linser. Sedan har jag börjat ta hand om mig själv mer. Den senaste veckan har jag somnat runt 22, istället för 02. Trist, för man får inget gjort (i dataväg), men jag är iallafall trevligare att ha och göra med om dagarna.

Vi har en del att göra på O.C-sajten, så jag hoppas att Malva kan sova en stund nu på eftermiddagen så jag får lite gjort. Sedan har jag en drös fanlistings som ligger och väntar på att bli byggda. Nu har Erik & jag sett ikapp O.C så i helgen har jag kanske mer tid att jobba. Har bara ett avsnitt att se jämfört med tidigare, då vi sett 4-5. Känns lite trist. ;-) Fast sen så ska vi träffa mamma och byta presenter med henne, och så fyller Eriks pappa på lördag, så ja. Jag ska som sagt försöka iallafall.

En annan sak… varför står det 0 kommentarer när det inte alls är 0 kommentarer? Får kolla upp. När jag hinner. ;-)

Så, nej. Nu var det dags att göra ett ryck. Fram med snabeldraken!