Vårkänslor!

…har jag haft ett tag nu, men så helt plötsligt vräker det ner regn – eller ännu värre: Snö! Det var ju tack och lov någon vecka sen det snöade nu, men det kommer säker en omgång till, pessimist som man är. Regnat har det iallafall gjort. Men vår ena honkatt säger bestämt att det är vår. Hon har gått här och gapat i två dagar (snart stryper vi henne ;)) På vinterhalvåret behöver vi inte ge dem pillrena, men det var visst dags nu…

Tyckte att förra layouten var så grå och tråkig och så hittade jag denna. Jättefin tycker jag. Simpel och stilren. Me like! Orkade dessutom inte göra en själv. Latmask som man är. < Gissa om vi har shoppat!? Vi har köpt en säng till Jasmine, sängkläder, överkast, sänghimmel, “bokhylla” (köpte 9 fyrkantiga LACK-bord, 6 vita och 3 röda och byggde ihop), 2 vita LACK-hyllor, sänglampa, 2 vita LACK-hyllor till “mig” (sovrummet), pappkartonger (att ha saker i, tidningar och dyl), tavelramar, gardiner, en förvarings”box” till Malvas leksaker, persienner, lampor, kläääääääder, och naturligtvis har vi fyllt frysen också och fyllt på i barskåpet. Och trots allt detta, så har vi pengar över! Så, idag har vi varit och beställt en motionscykel! Hämtas på fredag, så mitt startdatum är den 1/4 och då ska kilona rasa!! Är otroligt motiverad och peppad! Så snart öppnar “Light” igen och samtidigt i mitt peppande så har jag bestämt att inte hymla om min övervikt, för den är stor! Men den ska bort, så jag tänker inte skämmas mer för den jag är eller hur jag ser ut. *nickar* För jag är ju samma person inuti oavsett om jag är fet eller inte, eller hur? Den 1/4 är det även premiärparty på Svenska O.C.