Bara lite grann…

Sitter här och väntar på att klockan ska bli 23:55 så jag kan lägga mig i sängen och mysa framför TV:n. Sista avsnittet av Roswell säsong 1 visas idag och det är ju så himla bra! *myys* Har suttit och pillrat med lite olika fanlistings och så har jag tagit mig i kragen och uppdaterat Eye Candy också.

Helgen försvann lika fort som den kom. Troligtvis för att det var full rulle hela helgen då Jasmine fyllde 5 år i lördags och då hade vi barnkalas. På söndagen hälsade vi på hos Eriks föräldrar och sen åkte vi hem för att moster & morfar skulle komma. Det blev en lyckad födelsedag iallafall och hon fick det mesta som hon önskade sig. Hon tackar så mycket för alla gratulationer hon fått i mailboxen och på nätet. :-)

Nu har jag äntligen fixat över pengar till NISSE, så nu spelar jag där igen. Fast de är snart slut. Tankade på i fredags kväll med 50:- och nu har jag bara 15:- kvar så hädanefter tänker jag bli full fart medlem tror jag ;-) Beroendeframkallande det där. Vill ni spela en match så kallas jag ‘Sacajawea’ och bli inte rädda när ni ser min låga rating, jag är inte så värst duktig men det är roligt ändå. ;-)

Berättade jag föressten att jag fick brev här i veckan från Försäkringskassan? Jo, iallafall så fick vi ett förslag till beslut på vårdbidraget och vi kommer inte att överklaga då vi fick 3/4 och inte 1/2 som vi trott att vi skulle få. :-) Känns jätteskönt!! Fast lyckan varade inte så länge då Erik fick veta att han inte kunde ta ut någon lön denna månad för att ND sålt för dåligt. :-( Men det skulle lösa sig sa Eriks pappa. Vi får se hur det blir, man vill ju inte gärna ta ett lån till. :-/ Och så säger de att pengar inte gör en lycklig? Jag skulle då bli själaglad om jag hade så mycket att jag kunde betala allt och njuta av resten.

Ja, nej nu ska jag nog gå och spela lite till innan det är dags för datorn att nanna. ;-)