Jag måste flytta!

Samma ångest varje år.

Visst. Vi hade värme denna sommar. För en gångs skull. I typ 2½ vecka… AV 12 månader… YEEE!

Snart är hösten här. Sen kommer vintern. Fattar inte varför svenska folket (går efter tidningarnas polls) gillar… eller ja, ogillar värmen. Nästan över hälften KLAGAR på att “det är för varmt” etc… WTF?!!! Vi har ju för fan flera JÄVLA månader med pisskallt så man DÖR! Som jag skrivit i mina tidigare bloggar måste min familj ha hamnat här av misstag – för ingen av mina nuvarande släktingar (as far as I know) älskar vintern….

JAG MÅSTE FLYTTA!!

Jag tänker då aldrig i hela mittl liv bo i detta kalla helvete tills jag dör! Det är en sak som är säker!

3 thoughts on “Jag måste flytta!

  1. Jag är en av dem som klagar på värmen. Det funkar skapligt upp till mellan 20-25. Blir det varmare än så blir det jobbigt. Det är drygt att det konstant rinner längs ryggraden så att byxor/kjolar alltid är svettvåta bak i linningen och tröjan får svettfläckar på ryggen. Det är jobbigt att det är tungt att andas. Jag gillar inte att vara i solen så jag sitter och hukar inomhus eller i skuggan. Som en extra bonus är jag ljuskänslig i ögonen, men kan inte ha solglasögon eftersom jag har glasögon och inte kan ha linser. Jag har ju en dold skelning och den går inte att korrigera med linser. Ljusproblemet finns visserligen på vintern med när solen reflekteras i snön, men då slipper jag svettas iaf. 🙂

  2. Människan är aldrig nöjd om den inte får klaga, så är det med allt.. för varm.. för kallt.. för blåsigt.. för vindstilla.. ja.. vi är skapade till att inte vara nöjda helt enkelt. Inte undra på att vi har psykisk ohälsa!

    Jag är en av dem som inte gillar för mycket värme (jag gillar värme dock..) och jag måste bara kommentera att det är ju för fåglarna inte pisskallt övriga 11.5 månad om året????!!! Man har ju bara en riktigt kall månad om året (om man inte bor ovan umä typ) .. sen har man ett par halvkalla.. i övrigt är det ju okej.. jag menar svenska hösten kanske har tråkigt väder.. men sällan riktigt kallt.. våren är superhärlig med sina varma strålar och klara luft.. (jag älskar att vi har olika perioder av olika väder)

    Tänkte bara tipsa dig om att malmös medeltemperatur över året är 8,4 grader plus om jag inte minns fel :))

    kramen

Comments are closed.