Nu har jag hittat mönstret tror jag. Jag har inte glutenallergi eftersom att provet var negativt, däremot är jag nog troligen relativt överkänslig.
Jag har ju som sagt uteslutit all bröd, ris, pasta, couscous, mjöl etc i ett par veckor och magen blev stabil. Själv trodde jag stenhårt på att det berodde på ångesten. Tills idag. Idag fick jag nämligen för mig att jag skulle käka grekiskt, eftersom att couscous är sååå gott. Den gick ner, men kom ut lika fort igen… och nu har jag kramp i magen. Har som sagt inte haft kramp i magen sen innan jag började utesluta vissa saker. Så jag är nog överkänslig.
Så inte nog med det så är det ju nu bevisat att jag faktiskt inte ska äta sådant. Man ska ju äta för att må bra. Synd bara, för couscous är ju så gott.
Vad får man äta om man över överkänslig eller allergisk mot gluten då? Känns som att det mesta försvann där liksom.
Bra att du har hitta anledningen iaf. Då är det ju något man kan ta tag i och hantera. Det värsta är ju att famla i blindo.
*kram*
Jaa… allt utom sånt med mjöl i