Veterinärbesök

Såklart det vände. Skrämselkatten Bibic har gjort det förr och gör det igen. Nog för att han fortfarande sover en hel del, men han är piggare och är uppe och härjar emellanåt. Är intresserad och leker lite med vippan. Han fick en ruskig diarré här ett tag men det är fint och fast igen. Han sitter i fönstret och spanar på fåglar, äter och mår bra. Att han sover är ju iofs inget ovanligt, han är ju trots allt 10 år gammal – och kastrerad. 😉

Var ju som sagt inne på en koll med Gurkan och allt var så normalt så. Veterinären tyckte att han var i jättefin form, jag som tycker att han är mager, men han såg ut som han skulle, men troligtvis tycker jag att han ser mager ut för att han är så himla lång. Att blinkhinnorna syns är egentligen inget framfall, utan det beror på att hans ögon sitter så och det skulle gå över med tiden för de är ännu inte pigmenterade… eller nåt sånt. 😉 Blinkhinnorna alltså.

Och så passade vi på att kontrollera kulor; man ska ju göra det vid 6 månader annars och jodå, det finns två stycken där. 😉 Fast nu kom jag ju på att jag glömde bort att be dem fylla i det i stamtavlan… Jaja, så kan det gå. Får göra det hos nån drop-in veterinär senare. Nu är de ju på plats iallafall och han har börjat visa lite tendenser. Han brukar öva på Musen, vilket inte alltid är så populärt… Det ser rätt roligt ut eftersom att Musen är så pass mycket större än honom så han brukar dingla med benen när han har huggit tag i hennes nacke. 😉 Ska försöka ta en bild när jag får chansen.

Men som veterinären sa; det är en glad fredag.