Sakta men säkert

Ingen uppdatering på ett par dagar. Jag har haft lite annat att tänka på,som en del har sett på bland annat Facebook…

Nåväl,  det går sakta men säkert neråt. Jag har börjat tappat sugen lite grann, så jag  försöker smyga in en och annan grönsak i maten. Jag vet att det går segare om man äter kolhydrater, men det får jag ta. Idag upptäckte jag att jag har en midja… hehe, ja, så jag ser mer ut som en rektangel än ett päron, men som sagt jag ska ändra på det.

Dagens frukost/lunch blev stekt fläsk och omelett. Så nu står jag mig till ikväll. Jag har haft problem med illamående om kvällarna, och det beror tydligen på hur mycket fett man äter på kvällen, så jag försöker att käka det fetaste under dagen för att sen ta något mindre fett på kvällen. Har testat i några dagar och det verkar gå bra.

Om det fortsätter neråt i denna stil så kan ni snart vänta er ett glädjetjut. 😉