Hej världen!

Så var det dags igen. Fast denna gång är det annorlunda. Jag har en ny metod som jag har testat under några veckor och jag märker redan att det händer saker. Det går åt rätt håll, äntligen. Jag har alltid varit rädd för att äta för mycket fett, och har därför undvikit det så mycket jag har kunnat.

När jag först kom i kontakt med LCHF så tänkte jag att det där stämde ju nästan helt med hur jag brukar äta. Jag är inte speciellt förtjust i pasta, bröd, ris eller potatis. Eller grönsaker heller för den delen. Men min stora last har varit chips… och det är ju potatis. Nåväl, sockerråtta har jag också varit. En stor en, så att man har gått upp i vikt är ju inte så konstigt.

Så jag tänkte ge LCHF en chans. Jag ökade på fettet och jag kan ärligt säga att jag aldrig ätit så mycket fett i dessa former som jag gör nu, men jag har gått ner i vikt. Ja, det stämmer. Alla tidigare försök med viktväktarna, diverse viktklubbar, naturdiet, nutrilett, etc etc har bara varit helt bortkastade pengar. Nu äter jag när jag vill och hur jag vill, och först nu försvinner fettet.

Detta är alltså min sista resa. Mitt sista försök att nå målvikt… som jag inte har satt ännu, men kommer jag ner till 65kg så blir jag glad. 🙂