Frustrerad till max!

När jag skriver detta är klockan 22:55.
Jag sitter här och är frustrerad och irriterad – nätet har gått ner igen för femhundrasjuttioelfte gången idag. När man talar med leverantören säger de att det är fel hos oss, de har minsann inga störningar… trots att man får vänta i 20 minuter i telefonkö (?!)

Jag som precis hade hittat mina “Audrey shades”… (PackRat på Facebook), Jag vet att jag lovade att förklara vad det är för ett slags spel, men för att vara vänlig mot er så tänker jag inte göra det. Varför? För att om jag berättar och om ni börjar spela blir ni så beroende att ni slutar som jag: sitter och tjurar över att nån annan hinner sno dina kort som du letat efter en halv dag. Fråga Gocka, hon vet vad jag pratar om… 😀

Egentligen är det inte ens värt det, men det är som ett gift, det går inte att sluta spela. Speciellt inte nu när jag har så få fulla set kvar…

23:03
Gaaaah! Så kickade nätet igång för en minut och jag upptäckte att mina solglasögon inte alls låsts… så precis när jag tänkte göra det… vad händer? Näthelvetet går ner för femhundrasjuttiotolfte gången i orningen. Jag får ett nervsammanbrott snart.

23:05
Finally! Nu är de låsta, men jag ger nog upp för idag… pallar inte med ett svajjigt nät. Funkar inte heller när man har supporten att sköta.

23:11
“Kopierar denna text från anteckningar och klistrar in i WordPress, trycker på “Publish” och GISSA vad som händer?!”