Aj aj…

Så har man spenderat halva dagen på akuten…

Det började igår. Kände mig darrig och ångesten kom krypande. Tog en lugnande för att inte spy rätt ut. Blev irriterad eftersom att jag tidigare under dagen funderat på att jag mått så himla bra de senaste veckorna.

Kunde inte sova, magen värkte något så kopiöst så jag la mig i badkaret, vilket inte heller hjälpte så värst mycket, men det var skönt att ligga där och slumra. På morgonen hade smärtan eskalerat och jag låg dubbelvikt på sängen och flåsade för att härda ut. Erik tyckte att jag skulle ringa doktorn, men envisast i stan tyckte att det går nog över snart ska du se

Det gjorde det inte, så jag ringde sjukvårdsupplysningen som tipsade om att ta pepcid, vilket jag gjorde och inte blev det något bättre. Så till sist fick jag nog och åkte in till akuten iallafall.

Underbart bemötande! :heart:
Fick ligga och slumra på en hård brits. Fick därefter ta blodprov och urinprov, sen fick jag en spruta mot smärtan, som var ganska effektiv efter några timmar. Ner till röntgen och göra ultraljud.

Det visade sig att jag har 8 stycken små stenar i min gallblåsa. Inte konstigt att det gjorde kopiöst ont. Fick medicin utskrivet så nu ska jag ta den istället för att ha ont. Och gör det för ont igen så ska de operera bort den helt.

Men nu är jag trött, så trött… så jag ska gå och vila en stund.
Det är jobbigt att ha ont.

5 thoughts on “Aj aj…

  1. Oj då. Det lät ju inte alls skönt.

    Min syrra opererade bort sin gallblåsa förra hösten. Den var iofs inflammerad också, så den tog de på en gång. Hon har haft blindtarmen tidigare och sade att den var ingenting jämfört med detta…

    Tycker synd om dig!

    Kram och krya på dig.

  2. Usch usch inte kul, skönt att du tog dig iväg till doktorn tillslut.. så du fick medicin och så de kunde se vad som var fel! Hoppas det håller sig borta nu så du slipper operera dig..

    stor krya-på-dig-kram
    / Sandra

  3. men fyyyy! stackare! vilken tur att ni åkte in ändå. har hört att det där ska göra djävulskt ont. hoppas att du blir bättre snart!

    kram

  4. Men snuttan!
    Kan det ha varit det du kännt av tidigare då de inte hittat nåt tro?

    Tur att det finns smärtlindring.
    Kramis!

Comments are closed.