Läkarkontakt

Så ringde han då idag och vi diskuterade min medicin.
Nu ska jag prova Xanor Depot istället för Xanor under några veckor och om det inte funkar bättre ska jag byta ut Zoloften mot Efexor. Han skrev även remiss till psykolog, så nu känns det rätt okej igen. Fast jag hann aldrig få ångest över att han skulle ringa, för det hade jag glömt.

Håll tummarna för att jag slipper detta ett tag framöver. Den ständiga oron alltså.

2 comments

  1. ÄNTLIGEN!!!
    Vilken tur att glömt bort det 🙂
    Håller mina tummar för att du snart får träffa psykologen och att det kommer fungera kanon på en gågn så att du snabbt får den hjälp du behöver. Kraaaaaaam!

  2. mmmmmmm zoloft åt jag ett tag och den funkade halvbra….men sen fick jag seroxat o det var rena giftet för mej………jag blev tjock osm en groda……..:( och inte funkade den heller…….

Comments are closed.