Urk

Har mått så kass hela veckan. Vet inte om det beror på att jag har massor att göra med hotellet, mina sajter som måste uppdateras, och sen blev Malva sjuk igen så hon har varit hemma hela veckan. Det är först igår och idag som det varit nästintill outhärdligt, men hon mår bättre och jag allt sämre. Jag älskar att ha henne hemma, det är inte det, men jag hinner inte med det jag ska göra och så är hon som de flesta treåringar, dvs klåfingrig till tusen. *pust*

Pratade med syrran på msn och hon ville hit på stört när jag berättade att jag knaprat lugnande hela veckan. Vad är det för fel på mig? Gissa om man känner sig totalt värdelös? Jag klarar inte av att leva känns det som, iallafall inte utan lugnande medel. Jag borde egentligen inte skriva hur många gånger jag funderat på självmord de sista veckorna, men det är ju inget jag egentligen vill, men jag vill inte må som jag gör. Vad som helst är ju bättre än det här.
På måndag ska min läkare ringa och då ska jag berätta hur det ligger till. Jag orkar inte må så här mer, någonstans måste det bli ändring och det går inte av sig självt och jag kan inte laga mig själv eftersom att jag inte vet var jag är trasig någonstans.

Jag känner mig som en spänd fiolsträng dagarna i ända. Tänk om jag bara kunde slappna av, men inte ens när jag sover så gör jag det. Jag orkar inte mer. Sanna Fiolsträng är mitt namn.

2 comments

 1. Smygsurfa du hos mig hur mycket du vill, men jag KRÄVER att du inser hur mycket du är älskad. 😉 Du tror dig om så lite. Jag har sagt det tusen gånger och säger det igen.

  Du är fantasktisk!!!

  Och med allt du har omkring dig är det inte konstigt att du inte orkar med. Det är inget fel på dig alls. Det vore snarare konstigt om du gick igenom allt utan att reagera alls.

  Älskar dig Sannis! Det vet du!

 2. Jag lider med dig när jag läser om hur du mår. Var själv sjukskriven pga utmattningsdepression för ett par år sedan. Gick på antidepressiva tabletter. Fick ofta ångestatacker på natten när alla sov..kändes som att jag skulle svälja min tunga om jag somnade vilket innebär att jag satt upp i soffan i timmar mitt i natten och sög på halstabletter och drack vatten. Jag mår mycket bättre idag men får fortfarande ångestattacker ibland på natten.

  Hoppas att det kan lätta lite på trycket för dig att skriva här och framförallt veta att du inte är ensam!

  Kram Martina

Comments are closed.