Öppnar upp

Bestämde mig för att öppna denna blog för att kunna skriva av mig om det som försegår i mitt huvud. Har försökt under dessa veckor att grubbla på egen hand, men det har bara gjort att jag fått ännu mer ångest. Jag kommer härmed att skriva om hur jag upplever saker och ting. Detta är min sanning och kanske inte alls överensstämmer med din. Hoppas att Du kan respektera det.

4 comments

 1. Hej Susanna!
  Hittade hit genom en träff på min sida som ledde till en sökning på Manulog.

  Kan väl vara bra att skriva av sig.
  Ta hand om dig!

 2. Hej gumman! Hittade hit via en inkommande länk. Hoppas det var meningen att jag skulle hitta sidan?
  Bra att du börjar skriva igen, man behöver skriva och man saknar bloggandet. Det är så bra att kunna gå tillbaka några år och titta vad som hände då osv. Jag tycker det är kanon när jag ska försöka kartlägga min migrän tex. Hur ofta jag har den och när…vad som kan vara orsaken osv.
  Kram kram!

Comments are closed.