Vardagligt

Så hände det igen

Jag förstår mig inte på människors vars syfte är att förstöra och såra andra, jag fattar det inte.
Först fick jag ett inlägg som gjorde mig lite irriterad, men det var kanske meningen… (ja, just nu är jag misstänksam mot alla, det är inte personligt)
Satt uppe till halv 4 imorse och sympatiserade med Erik angående problemet som ni kunder fått ett mail om.
Strax efter 4 kunde jag inte hålla mig vaken längre… gick och la mig och somnade på studs.

Vaknade ca 30 minuter senare och kunde inte andas. Hade så ont i mellangärdet och rygget att jag trodde att jag var helt övertygad om att natten/morgonen skulle sluta med ambulansfärd till Usö. Erik satt fortfarande uppe och jobbade, och jag stapplade mig iväg till köket för att peta i mig Xanor för det brukar hjälpa när det känns sådär.

Efter kanske 15 min (kändes som timmar) utan att det släppt påtagligt gick jag och tog mig ett varmt bad. Låg där i över en timma och grubblade på vilken dödlig sjukdom jag nu drabbats av… fast jag vet vad det är frågan om. Jag somnade visst däri också, men när jag vaknade var det onda borta och jag pallrade mig i säng. Vid det laget hade Erik lagt sig med.

Klockan 7 vaknade jag igen och mådde illa. Samma visa igen. Upp och i badet. Låg där tills jag blev skrynklig och sen var klockan 8 och barnen vaknade. Så nu sitter jag här, med ångest och undrar vad för skit som ska hända härnäst… Och jo, jag funderade på att ringa dig inatt, men jag ville inte störa. ;)