Släppa taget

Varför är det så svårt att släppa taget om någon man tycker om? Jag tycker att det är jobbigt, men de jag “släpper” verkar inte ha några problem med det. Blir lite ledsen faktiskt. Känns som om man inte betydde mer än så.

Idag blev våra katter överlyckliga när Erik kom hem med ett splitternytt klösträd. Som de längtat! Det lyste lycka ur ögonen på dem. Det verkar dock som så att det är dags att ringa veterinären igen, för Spynkes skull. Han verkar ha ont igen. Lider så med honom.

Jag hade egentligen tänkt att hoppa av OC-sajten i höst, men sen när jag såg hur snyggt Hanna har gjort och allt hon grejat med så hakade jag på igen. Jättekul faktiskt. Allt jag behövde var bara lite inspiration och en spark därbak. Så verkar det vara med det mesta när det gäller mig nuförtiden.

Och snaaart, snaaaart är det äntligen dags att återigen få äran att träffa 3 av de goaste tjejerna i världen!