Svisch

Varför går tiden så himla fort?
Sedan barnen börjat på skola och dagis så rusar veckorna iväg Det säger bara svisch! Jag hinner ju inte med! Har massor av saker som ligger på hög som jag måste hinna med. Inte konstigt att man blir stressad. ;)
Fast jag som jobbar hemma borde väl hinna tycker man, men nej.

Idag var vi och köpte paket till Malva, det blev ingen docksäng som jag tänkt, för rutchkanan kostade lika mycket och hon älskar att åka “kanan” så det var ganska givet. :) Och sen nu ikväll var Jasmine och jag på bio och såg Madagaskar. Den var helt okej. Det är skoj att göra saker endast med henne så hon får känna sig prioriterad också, även om hon vet att vi älskar henne lika mycket som Malva.

Nehej, nu ska jag fixa med “Malvas bok” som jag ska ta med till dagis imorgon. De vill ha en liten bok så de kan lära sig henne, eller typ iallafall.

Och så har vi bokat kryssning! Gissa vem som ser fram emot???
Kan det bli oktober fort? Snälla!