Blä!

Okej, jag erkänner.
Jag är totalt värdelös på att uppdatera, jag vet, men jag är inne i en låg period med ångest hela dagarna. Jag vet vad det beror på så jag försöker koncentrera mig på mig just nu. Tyvärr blir saker man lovat att göra lidande, och då känner man sig ju helt kass pga det.

Egentligen är det ingen farlig/dålig ångest, utan separationsångest, men det är värre än vanligt. Jag mår jättebra på mornarna men så fort jag ska åka hem så kommer den krypandes – även om jag vet att det är skönt för oss båda att vara ifrån varandra. Ja, precis. Malva har börjat förskolan. Men jag har varit tillsammans med henne i snart 3 år. Dagligen. Det har alltid varit hon och jag, och nu har hon en annan (resurs) att vara med.
Jag lider mest tror jag, men jag behöver ju avlastning jag med. Och hon trivs jättebra och personalen är helt underbar, så det är på mig felet ligger… eller innuti. Svårt att förklara.

Iallafall, sa jag föressten att jag fått FA-skattebevis? Och idag fick jag brev från Bolagsverket. Mitt alldeles egna företag heter “Manufactory org:smile: Så nu måste jag ju fixa sajten och det snarast. :cool:

En annan sak som jag tänkte berätta. Jag är inte alltid upptagen fast det står så, jag är bara anti. ;) Så vill ni snacka skicka ett mess. :grin: