Shopping!

Igår gjorde jag om bloggen här, hade tröttnat på krokodilen och ville ha en ny bild. Dessa liljor fotade jag uppe hos mamma den nionde juli, på syrrans födelsedag. Fina va? Jag vill också ha sådana!

Idag mår magen bättre, men jag gissar att det beror på medicinen jag tog. Hoppas att det går över iallafall, så småningom.

Igår var vi ute och shoppade igen. Erik behövde nya byxor och skor och jag hittade byxor och body åt Malva för 90:- på rean. Jasmine går det inte att shoppa tillsammans med, hon är så velig och inget duger åt henne. :wink:
Så det får jag göra själv, ensam, för endast då blir hon lycklig. :smile:
Var en sväng ute vid Silvan och kikade, och där hade de exakt den sko- och hatthylla vi vill ha… men vi har precis köpt det på IKEA. Attans! Life sucks! Funderar på att försöka sälja den vi köpte på Tradera. Hatthyllan (som egentligen är en kökshylla) är inte ens uppackad.

Nu åskar det visst här, mysigt! Jag hade tänkt att ta med barnen ut till parken, men det får bli senare tror jag.

Har alltid velat bo nära vatten, nu gör jag det. Det är ca 50 meter ner till ån.