Long time no blog (inget för känsliga)

Nu har vi som sagt flyttat klart, städat ur lägenheten och kommit någorlunda på plats, förutom en detalj. Min mage hängde inte med riktigt på slutet.
I torsdags när vi städade som bäst (värst) så började jag må illa, men tänkte inte så mycket på det eftersom att jag mått illa hela veckan (ångest) men på natten vaknade jag av att jag mådde jätteilla och besökte badrummet.
Kräktes ordentligt två gånger i badkaret och sen låg jag där i och duschade i flera timmar, för naturligtvis hade jag diarré också. Mådde inget vidare under dagen sen, men jag kräktes inte mer, däremot hade jag diarré i 2 dagar och med risk för att vara vidrig, så rann det utan att jag kände det. :mad: Så det var inte så trevligt nej.
Vi misstänkte att jag blivit matförgiftad, för trevlig som jag är så undersöker jag mina spyor för att se vad jag fått upp och det var kvällens Big Tasty som var rosa innuti. Kan säga att när jag åt den var jag hungrig och kastade mer eller mindre i mig den, så det gick alltså att se vad det var för något som kom upp. :arrow:

Efter två dagar, dvs igår upphörde diarrén, för jag vägrade att äta. Nu har jag dessvärre fått ont i magen istället. Mår fortfarande illa av och till, speciellt efter att jag ätit, så nu undrar jag om jag fått magkatarr, för det svider så in i… någon timme efter att jag ätit. Direkt hungrig är jag inte och blir fort mätt, men ont gör det lik förbannat. :(
Vill ju må bra till på lördag då vi ska ha IRL-träff, har sett fram emot den hur mycket som helst!
Dumma mage! :sad:

(Snaaart kommer det bilder på vår “nya” toalett!)