Beslutsångest

Alltså, nu är jag så där krånglig igen….
Ska jag ha kvar sajten (like-a-lily) eller ska jag lägga ner den och återgå till manufactory? Eller ska jag lägga ner sajten och ha bloggen kvar? Men då passar ju inte domänet… Suck vad velig jag är. Helst vill jag ha alla sidor i bloggen, men jag fattar inte hur man gör. Me vara trög. :? Och dessutom, manufactory ska ju fyllas med andra “icke-personliga” ting. Gaah, vad trött jag blir på mig själv.
Snacka om i-landsproblem…

Ikväll ska jag avinstallera Sims och installera det på nytt, för mina Simmar syns inte. (Jag trodde att det skulle vara så, men det var det ju tydligen inte) Alltså, där man kan byta mellan personer i familjen. Om jag skapar en ny familj så syns inte den när spelet laddas. Mycket märkligt. Alltså, jag kan ju se vad de gör och så… men likadant om någon ska måla ett porträtt så blir det helt svart, liksom alla bilder i fotoalbumet som man tar själv. Tror att det är nåt vajsing. Men sen installerade jag spelet på Jasmines dator och hon kan minsann se sina egna skapade. :mad:
Så det ska jag göra ikväll. Då kanske de där nakenskinsen funkar. Måste komma ihåg att spara energitavlan bara, utan den är det inget roligt. :wink:

Nehej, nu är det dags att ställa sig vid spisen. Idag blir det Bifteki, klyftpotatis och tzatsiki. Har aldrig provat, men köpte en sån där kryddpåse och det lät gott iallafall. :)