2005 = skitår!

Jag har nu förstått att det här året är ett jäkla skitår. Det skulle inte fått finnas alls!
Det som ekar i mitt huvud är VARFÖR?! Fan vad jag hatar det här! Jag undrar vad jag gjort för fel. Det är inte rättvist!!

I början av det här året fick vi låta vår älskade Right-Eye fara till katthimlen pga hon hade njursvikt. Nu är det dags igen.
Men saken är att nu vet vi inte när, bara att. Idag hade vi tid hos veterinären med Bibic, Right-Eyes bror, för att han har magrat kraftigt på bara några veckor och dricker väldigt mycket. Testerna bekräftade vad vi redan visste, men inte ville ta in. Han har också njursvikt.
Tur i oturen (om man nu kan säga så då man vet att han kommer att lämna oss) är att han fick diagnosen nu och inte för sent. Vi ska prova olika sorters mat. Men jag blir så himla ledsen. Varför drabbar det oss?

1 comment

  1. Pingback: Fan x2 :

Comments are closed.