Bredband

Åh, vad mätt jag är!
Har precis satt i mig en tallrik sushi, är inte det något av det godaste man kan äta? Yum!
Blev en sen kvällsmat idag, det blir det ibland. Inte för att jag vet hur nyttigt sushi är, men det känns (smakar)nyttigt och då inbillar jag mig att det är okej. ;)

Idag fick vi svar från Bredbandsbolaget angående bredband via telejacket. Det gick alldeles utmärkt att få, men telefonen var tvungen att stå på rätt adress, dvs den vi ska flytta till och gick inte att boka i förväg. Sen kunde det ta 3-5 veckor. Ja VECKOR innan det fungerar ordentligt. :shock:
Det går ju bara inte, så vi måste hitta en alternativ lösning annars kommer vi båda att få frispel.

Föressten så tänkte jag passa på att skriva att min mamma har fått två ursöta små brittbebisar. Tyvärr var mamman till dem ute och dejtade fel katt, så nu letar hon nya ägare till dem. De är rasrena (Brittiskt korthår) och allt, men får inte användas som sådana då de inte är registrerade. :( Är du intresserad, så maila mig!

Så, lite reklam mitt i allt. Nu ska jag gå och ta hand om mina älskade Simmar. Mamman har fullt upp när hon fick två bebisar… tydligen får man det när man myspyser med Oberion Sommardröm. Det har nämligen hänt förut. ;)