Skryt!

Jag har fått tjatkommentarer att jag inte skriver, så jag gör väl det nu då. ;)

Jag tänkte bara skryta lite och tala om att jag är jätteduktig. Jag har varit ute och gått nu i flera veckor, inte alla dagar, men de flesta. Och jag har faktiskt tappat nåt kilo. Duktiga mig. Fast nu under påsk så ska jag inte diskutera vikten har jag bestämt, för det där kilot som jag tappade förra veckan, kom tillbaks. Petisesser!
Jag vet ju varför. Godis! Och så blev det inte så många promenader heller den veckan…

Men, vad jag skulle säga var att jag har slutat dricka coca cola!! Jag, som alltid varit en cocacolist i nästan hela mitt vuxna liv, la av med vanlig cola för något år sen, bytte ut den mot light och nu har jag bytt ut den helt – mot vatten!
Jag är impregnerad av mig själv till och med… :D Har inte druckit cola sen vi var till Åland.. typ 12 mars eller något sådant. Och jag känner inget sug direkt heller.

Fast det är ju inte vilket vatten som helst, det måste förstås vara kolsyrat. Men det kommer nog en dag i framtiden då jag kan byta ut det också mot disgusting kranvatten.

Visst är jag duktig!!
(väntar med spänning på alla hyllningar :D )