Lägenhet

Igår så såg jag en lägenhet som jag vill ha.
Just nu bor vi 4 personer och 4 katter i en trea = trångt!
Den här lägenheten ligger i ett “bra” område, det är en 4:a och hyran ligger på några fler hundralappar än den vi har nu.
Fast vi kommer troligtvis inte att få den då vi inte har tillräckligt med köpoäng… man får 1 poäng per dag som man bor inom ÖBO och Erik har bott i hela sitt liv, men de räknar bara inom en 10 års period. :( Men man kan ju lämna en intresseanmälan iallafall och hoppas på att alla andra tackar nej. Troligt? Kanske inte det då.
Men ett plus är att till och med Erik kunde tänka sig att bo där (kors i taket) ;) Han vill helst flytta till villa, men det är ju lite svårt när jag inte har någon fast inkomst. Hoppas att det blir ändring på i höst. Har någon något jobb att ge mig?