Nu är den förbi

Nu är jag orolig. En utav mina allra bästa online vänner befinner sig i Kuala Lumpur, Malaysia. Och nu på morgonen vaknade jag till nyheten om att det varit jordbävning där i närheten. Har sms:at henne men inte fått något svar. Jag hoppas att hon är okej och att allt är bra med henne och hennes familj!Julen kom och gick. Både vi och barnen fick fina paket. :)
Vi har dock inte hunnit fira med min släkt, då min systers barn ligger i maginfluensan och min pappa har fått ryggskott. :( Men pappa fyller på lördag så då åker vi till honom och byter paket då istället. Med mamma byter vi eventuellt på torsdag eller i veckan enfter nyår.
Jag och Erik fick 2 vackra prydnadsänglar, cocktailglas, en lampa och choklad. Malva fick en kassapparat (Fisher Price), FurReal Luv Cubs (Isbjörn), 2 nallar, dockgrejor, knoppussel, strumpor, ritblock, tuschpennor, badleksaker, “mobiltelefon”, prydnadssak och en snöglob. Jasmine fick en Barbie-film, Barbiedocka, pysselböcker, pussel, sminkdocka, spel, snöglob och en prydnadssak.

Kan inte ritkigt förstå att julen redan är över. Det gick så fort iår. Hela året har gått i en rasande fart. Om några dagar är det redan 2005. Helt sjukt ju…
Skönt iallafall att man kan slappa och ta det lugnt och inte behöva stressa iväg någonstans.

Hoppas att ni alla andra har haft en skön och mysig jul.