Trist

……när folk inte hör av sig.
Jag har bestämt mig sen länge att kasta ut min host från Manufactory (har bara en kvar) och göra MF till bara “min” domän men mina sajter på. Jag har mailat denne person 2 gånger och sagt att hör denne inte av sig förrän imorgon tas den sajten bort utan fler varningar. Kanske elakt, men jag förväntar mig att man hör av sig när man blir hostad, speciellt när jag haft detta i mina “regler”. Plus att jag faktiskt inte en, utan två gånger mailat henne under April och hon inte svarar.

Huu, Erik har berättat att de har fått håriga spindlar på jobbet (där de borrar) som går om kring där. Jag kommer aldrig att sätta min fot där mer – HATAR spindlar. De hade visst det på ett annat ställe med, men sen bytte de lokaler och de försvann, men nu har de alltså kommit igen. Jag gissar på att det är nån leverantör som inte vet att de även levererar vidriga spindlar. Usch!

Syrrans man (känns knäppt att skriva man, men det är ju vad han är nu *s*)ringde förut och sa att de ville komma och våldgästa oss i eftermiddag. Får se hur det blir, måste till stan och hämta mina nya linser. Håller på att prova ut så jag får exakt rätt. Skönt att ha hamnat hos en optiker som verkligen lyssnar på det man säger. :-) Sedan ska vi åka och handla eventuellt. Har inte bestämt än, men jag vill grilla – solen skiiiiner ju!