En paus…

…… skulle jag behöva. Jag blir snart galen på dessa sjukdomar och att aldrig få vara ifred.
Jasmine fick naturligtvis öroninflammation men fick ingen penicillin för det för det vill de inte gärna ge till äldre barn och några dagar senare, när örat var läkt fick hon svinkoppor, så hon har nu inte varit på dagis på 3 veckor (mitt arma huvud!!! *ler*) Malva mår bra bortsett från lite hosta ibland, men annars är hon sååå mammig just nu att hon gråter så fort man inte är i närheten… eller ja, nästan iallafall.

Jag mår ganska bra, huvudvärken är borta. Eller iallafall så är det bättre och den kommer inte lika ofta och håller inte i sig lika länge som förut. Och jag kör på som vanligt så jag vet inte vad som är “fel”. Däremot har jag fått blåsor i munnen som svider när man äter något kryddigt eller så. Ibland får jag så när jag ätit för mycket surisar eller saltisar. Ont! :-( Och så har jag fått så torr hud på knän och fotknölar. Jag har alltid haft torra armbågar så min syrra trodde att jag fått psoriasis. Sen läste jag om det och då stod det att alla dessa symtom kan uppkomma vid stress och med tanke på hur jag känner mig så är det väl det.

Om jag fick önska så skulle jag lämna bort barnen till deras farmor & farfar över en helg så jag fick vila upp mig, men nej, det går ju inte då ungarna blir sjuka hela tiden. :-(

Och inga pengar har såklart kommit så jag måste komma ihåg att ringa FK i nästa vecka och höra hur det går. Jag har kommit på mig själv att hoppas varje dag jag ser posten komma på granngården. Hoppet sprids i hela kroppen att “idag kanske…” men det händer inte. Så jag har försökt att lägga ner, men lite besviken blir jag allt varje dag. Det är ju inte speciellt hälsosamt heller, men det är det enda jag tänker på just nu. Pengar! Inte speciellt roligt att inte kunna köpa sin älskade en lite present till hans födelsedag som är imorgon, men vad kan jag göra? De sista slantarna jag har (229:-) ska räcka till den 20:e och då ska jag köpa Pumicort för 227,50:- så nej, det går inte vidare bra.
Han säger att det inte gör något, men JAG tycker att det spelar roll!

Vad otroligt tråkigt det måste vara för er att läsa om mitt eviga ältade om detta… ledsen för det. :-(

Istället kan jag berätta något roligare. I veckan blev det bestämt att Hanna och jag ska göra O.C.-sajten tillsammans! Känns jätteroligt och spännande!!
Första gången jag kom i kontakt med henne var hösten 2000 då jag besökte hennes DC-sajt och hon skrivit att hon skulle lägga ner sajten och undrade om någon ville ta över, så jag mailade henne och sa att jag gärna ville göra det. Hon blev jätteglad och så blev det. Jag tog över “Den svenska guiden till Dawson’s Creek”, som senare bytte namn till “Swedish DC” och som jag nu i veckan, själv la ner. ;-) Men iallafall, under den tiden har jag lärt känna henne. Inte så som man gör om man kan träffas irl, men ja man vet ju en del om henne och hon är en jättetrevlig tjej verkligen. Varm, go, omtänksam och genomsnäll. Vi har visserligen haft en och annan dust, men det var då, nu är det framtiden som gäller, eller hur? ;-) Så det ska bli jätteroligt att bygga sajten med henne. :-) :-)

Nej, nu ska jag gå och spela ett parti Nisse, men sen ska jag ta itu med sajten, för sen ska Erik och jag krypa ner i soffan för att få veckans dos av O.C :-)
Och det viktigaste av allt!! Kanal 5 kommer att visa O.C. med start den 8:e april!! INTE MISSA!!! *s*