Till salu!

Åhhh! Är det någon som vill ha en snart 5 åring?

Vi har köpt en sån där lukta-gott-spray man sätter på väggen, ni vet som när man trycker på så sprutar det ut en god doft (gick som reklam förut, en liten kille som satt på toaletten…?) Iallafall, så har vi köpt en sådan och första gången jag tog ner den så sprutade Jasmine så många gånger att Erik fick allergiska besvär och knappt kunde andas. Så jag tog loss den och satt den längst upp på dörrkarmen inne på toan för att hon INTE skulle nå. Men så har det luktat så där starkt emellanåt, men jag har inte reagerat så mycket över det, men nu såg jag ju varför det gör det! Hon står på handfatet för att nå upp dit och hon trycker inte EN gång utan minst 10!

Och frågar man sen varför hon gör så, så svarar hon “vet inte”, vilket för övrigt är hennes standardsvar på allt man frågar. Om hon tex har målat hela tapeten med tusch, klippt sönder hennes kläder eller gjort något annat djävulskap som hon vet att hon absolut inte får. Ja, då vet hon inte varför hon har gjort så. Eller ja, det vet jag ju att hon vet, men hon har ingen bra ursäkt (för det finns ingen).

Och nej, hon har varken tillgång till tusch eller saxar nu mera – och nu inte heller doftsprayen.

Så, är det någon som vill ha? Nä, jag trodde inte det heller.