Bara timmar kvar…

Några timmar kvar av mitt 24-åriga liv… 12.28 den 27 juli 1976 föddes jag på Örebro BB..alltså är det min födelsedag imorgon och jag fyller hela 25 år.
Det är knäppt egentligen, när man var liten önskade man att veckan skulle gå fort så att det äntligen skulle bli födelsedag. Just nu vill jag bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet.. vill inte vara med alls. Nej, jag har inte nån ”kris” jag vill bara inte fira den. Men som vanligt har jag bakat och donat idag…
Alla säger att man ”måste ju fira sin 25-årsdag”… så sa jag oxå, senast för ett par månader sen… men nu vill jag inte, tyvärr kan jag inte ”rymma” heller…
Men allvarligt, egentligen… det är ju bara en ålder. Så jag tänker inte slå på stort… det har jag iallafall ändå inte råd med om jag skulle velat (vilket jag inte gör). Jag tänker inte ens gå ut på krogen, så det så.

Kanske beror det på tidigare födelsedagar då man hållt skenet uppe men sen när ingen sett, har man gråtit sig till sömns… Jag är så TRÖTT på att inte få en syl i vädret när min familj kommer. Det är inte så att jag ska ha all uppmärksamhet, utan att när de kommer pratar det med varandra och ”struntar” i mig… Att dom gör det annars gör mig inte så mycket, men när det är min födelsedag, då vill jag gärna vara i centrum… jag är ju aldrig det annars… Men det är väl som vanligt jag som är knäpp och barnslig… Om jag skulle ta upp det med dem säger det att det inte alls är så, jag bara inbillar mig… så det har gått så långt att jag inte vill fira den mer.

Nej, kanske ska försöka få uppmärksamhet på annat sätt… nu ska jag gå och färga håret….